Тристаен апартамент; Бриз, Варна; МОРСКА ГЛЕДКА!

  • Продажби
89,900.00€
Address: Бриз
Location: Варна

Property Information

Property Description

Хайп Пропъртис предлага обширен, тристаен апартамент в „жилищен комплекс – Бор“, находящ се в кв. Бриз, непосредствено до „Парк-паметник на българо-съветската дружба” и стадион „Варна“, в близост до гимназии и детски градини. Имотът е с югоизточно изложение и има невероятна гледка към града и морето, разположен е на 2-ри жилищен/3-ти реален етаж.
Сградата ще бъде с изключително високо качество на изработка, ще разполага с 6-камерна дограма с 24мм стъклопакети, покрив изцяло изграден от керемиди и улуци по с-ма на „Брамак“, зидария изпълнена с тухли тип „Поротерм“, общите части и фасадите ще бъдат облагородени с естествен камък. Към жилището може да бъде закупен и гараж на цена от 8000евро. В дворът расте уникален бор, издигащ се до самия покрив на сградата и цялата вертикална планировка е ориентирана по него.
Сградата ще получи акт 14 до 15 август 2019г. , а до декември 2019 ще приключи строителството и ще бъде осъществен акт 16.
Не се колебайте да позвъните за оглед и да почуствате топлината на това невероятно жилище, наблюдавайки гр.Варна в цялата му прелест.

Share this:

Amenities

Гардероби
Интернет
Климатик
Клиника
Миялна
Ограда
Парк
Подни настилки
Супермаркет
Транспорт
Училище

Location

Contact Author

Contact Form

0 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.